INSCRIE-TE

PRIMII PASI:

1.Completarea si trimiterea acordului parental cat si a formularului de inscriere la adresa office@exploringculture.org

2.Confirmarea inscrierii (comunicata telefonic sau pe email) si achitarea taxei de participare
- Achitarea taxei de participare se face cu 10 zile inaintea inceperii programului, in Ron, in contul Asociatiei Exploring Culture, deschis la Banca Transilvania, IBAN RO74BTRLRONCRT0265381401
- Va rugam sa specificati numele copilului pe ordinul de plata
- In cazul in care nu se achita taxa in termenul stabilit, copilul dvs pierde rezervarea confirmata

3. La sosirea in cadrul programului, copilul trebuie sa aiba la el:
- fişa de înscriere şi acordul parental în original
- adeverinţa medicală cu specificatia: clinic sanatos si apt pentru efort fizic
- avizul epidemiologic de la medicul de familie
- copie buletin (daca este cazul)
- procura de imputernicire (pentru programele desfasurate in afara tarii)
- dovada efectuarii platii sau restul de plata daca s-a optat pentru plata avansului

 

REGULILE NECESARE DE PARTICIPARE IN PROGRAMELE

EXPLORING CULTURE

FOTOGRAFII

- In toate activitatile organizate de Asociatia Exploring Culture vor fi facute fotografii si filmulete pentru promovarea imaginii asociatiei si pentru a oferi parintilor o dovata a realizarii activitatilor comunicate. (optional)

DAUNE / EXCLUDEREA DIN PROGRAM

- În cazul în care copilul nu respectă regulile grupului, absentează nejustificat, produce daune fizice sau morale celorlalţi datorită comportamentului neadecvat (furt, vorbit urat, agresivitate, consum de ţigări, alcool), la solicitarea organizatorilor părintele se obligă să retragă copilul din tabără în maxim 48h, fără să fie despăgubit.
- Copiii vor respecta drepturile şi bunurile celorlalte persoane. Vor fi responsabili pentru plata distrugerilor sau pierderilor provocate hotelului, restaurantului, echipamentelor folosite sau celorlalte persoane. Daunele vor fi imputate părinţilor sau tutorilor legali.

TELEFOANE MOBILE

- Copii nu au voie de telefoanele mobile. Acestea sunt acceptate in program numai cu conditia folosirii lor in perioada destinata comunicarii.
- In timpul activitatilor, utilizarea telefoanelor mobile scade atentia acestora

MEDICAMENTE

- In situatia in care copilul dvs se afla sub tratament pe perioada programului, medicamentele se predau supervizorului iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.

BAGAJUL

- Părintele va avea grijă ca ţinuta copilului să fie lejeră şi adecvată pentru activităţile programului.
- Părintele se va asigura ca bagajul copilului să conţină: şosete (5 perechi) şi tricouri (5-6 buc.), 1 trening complet, pantaloni grosi, manusi, 2 pulovere groase, încălţăminte adecvată drumeţiilor dar si o pereche de adidasi pentru cabana, papuci, câteva pulovere, 2 caciuli, ciorapi lungi, chiloti (4 perechi), 1 pijama, geaca de iarna, periuta si pasta de dinti.

CAZURI SPECIALE

- Părinţii vor furniza informaţii despre starea de sănătate a copiilor: alergii, anemii, astm sau predispoziţii la alte boli.
- Părinţii vor anunţa cu cel putin 1 săptămâna înainte de plecare dacă, din motive medicale, copilul nu va mai putea participa la tabără. Pe baza adeverinţei medicale furnizate cu cel putin 5 zile lucrătoare înainte de sosirea in Tabără, Exploring Culture se obligă să returneze în termen de 30 zile lucrătoare suma achitată cu exceptia biletului de avion (in cazul programelor desfasurate in afara tarii)
- Părinţii nu îşi pot vizita copiii în tabără.

ACTIVITĂŢI

- Activităţile prevăzute în programul anexat, sunt opţionale şi se bazează pe participarea voluntară a copilului. Refuzul copilului de a participa la anumite activităţi nu presupune restituirea contravalorii acestora.
- În timpul activităţilor, copiii vor depozita obiectele de valoare în locuri securizate. În caz contrar, organizatorii nu vor fi responsabili de pierderea sau distrugerea bunurilor personale (aparatură electronică, telefoane mobile, bani).

* Aceste reguli trebuiesc respectate pentru buna functionare a programelor.
Suntem deschisi la idei noi si sugestii care duc la imbunatatire lor... Echipa Exploring Culture

- Descarca formularul de inscriere ; - Descarca formularul de acord parental

downloadacord-download

Registrul Comertului C.U.I: 33605866 ; ; Banca Transilvania, IBAN RO74BTRLRONCRT0265381401

Copyright 2015 ℗ Asociatia Exploring Culture. Toate drepturile rezervate