oana

Ioana Voiculet

Fondator Exploring Culture și coordonator de programe.
Cu o vastă experienţă în comunicare și relaţii publice, peste 8 ani de activitate, Ioana Voiculeţ s-a specializat în ultimii ani, în organizarea și promovarea de evenimente culturale, atât în ţară cât și în străinătate.

gianina

Gianina Corondan

Cântareaţa şi realiza- toarea tv, Gianina Corondan, se face astăzi cunoscută prin cursuri şi workshop-uri interactive pentru copii. Este fondatoarea „Gianinani Place“, un centru de descoperire a vocaţiei prin joc și joacă. Se implică în acţiuni cultural- educative care au drept scop dezvoltarea personală a copiilor și a adolescenţilor.

simona

Simona Ghinea

Psiholog/Psihoterapeut
Studii aprofundate în Psihoterapia copilului și a adolescentului, Franţa, Universitatea “Paris XIII”. Competenţă în psihologie clinică și psihoterapie cognitive comportamentală cu o experienţă de 7 ani.

stefania

Stefania Savu

Coordonator de proiect şi organizator de evenimente. Stabilită la Londra, are experienţă de 6 ani în industria evenimentelor. În prezent studiază Events Management la The University of Greenwich, Londra.

anamaria

Anamaria Marinca

Actriţă româncă devenită celebră pentru rolul sau din 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, câştigător al Palme d’Or. Actriţa a apărut pe scenă în producţii româneşti dar şi internaţionale, a primit numeroase premii pentru Cea mai bună actriţă şi se află pe prima poziţie într-un top American al “femeilor fatale” străine din filme după ioncinema.com.

raluca

Raluca Ragab

Managing Director la o bancă americană de investiţii, Goldman Sachs. Se ocupă de investiţii în acţiuni ale companiilor listate la bursa pentru clienţii companiei. A studiat la University of Chicago cu bursă. A lucrat în New York și apoi, în 2007, în Londra.

mariana

Mariana Gorda

Artist plastic, scriitoare și producătoare.
Stabilită la Londra din 1979. Lucrări publice: A produs mozaicul pentru trei staţii de metrou la Londra (Tottenham Court Road Station, Oxford Circus, Finsbury Park Station)
Film: Disorient Express - (10 min) Premiul Erasmus (2007) pentru comunicare. Carte: State Property - memoriile razboiului rece, Amazon

elena

Elena Vasilache

Actriţă și cântăreaţă. Activă în 2 proiecte muzicale. Primul se numește Hot Casandra, iar al doi-lea, Selena Jazz Band. A terminat în 2011 Facultatea de Teatru și Film U.N.A.T.C București, la secţia artă actorului. Cântă de la vârsta de 13 ani și a colaborat cu televiziuni naţionale ca actriţă, prezentator de emisiuni și cântăreaţă. În prezent susţine concerte live în Londra sau București, dar și la festivaluri internaţionale de muzică.

sergiu

Sergiu Tuhutiu

Câștigător al concursului Debut to Master Soloist Piano Competition 2013 din Sankt Petersburg – Rusia, Sergiu Tuhuţiu s-a afirmat ca unul din reprezentanţii de vârf ai tinerei generaţii de pianiști. Este președinte al asociaţiei Lipatti Music Production și iniţiatorul proiectelor muzicale In Memoriam Dinu Lipatti, Piano Colours și Leading Young Musicians.

andrada

Andrada Maria Brisc

Licentiata in pian si canto. Profesoara si fondatoarea scolii de muzica din Londra, AB Music Dreams School of Music. A studiat la Academia Regala de Muzica din Londra

george

George Betianu

Detinator al brandului Riverside Group, care astazi este din 6 companii: BG Travel London,Riverside Healthcare, Media Cars,Riverside Cleaning, Maestro si Riverside Recruitment.

edmond

Edmond Iancu

Cercetator CNRS (Directeur de Recherche de Premiere Classe) Fizician, studiaza Fizica Particulelor Elementare la Energii Inalte, in particular in relatie cu experimentele ce se realizeaza la acceleratorul LHC (Large Hadron Collider), la Cern Geneva. In prezent lucreaza in cadrul unui laborator din regiunea pariziana, numit Physique Theorique de Saclay.

millet

Geanina Munteanu Millet

Avocat independent din Paris. Studiile le-a facut la Bucuresti unde a urmat facultatea de drept, insa, in ciuda dorintei tatalui ei de a opta pentru magistratura, Geanina si-a urmat inima si s-a transferat in Bariul de Avocati din Bucuresti. A plecat la Paris unde si-a intregit studiile si a optinut o diploma de studii aprofundate la Universitatea Paris XI Jean Monet in Dreptul Contractelor si Drept International Privat.

ingrid

Ingrid Beatrice Coman

Scriitoare româncă de limbă italiană. Autoare a patru romane, o antologie de proză scurtă și teatru, precum și nenumărate nuvele şi articole în reviste şi antologii, este una din vocile cele mai iubite din literatura diasporei, prin atenţia şi interesul pe care operele sale le acordă vicisitudinilor oamenilor de rând, mici eroi anonimi ale marilor momente istorice.

cipriana

Cipriana Smărandescu - clavecin

Începând studiul muzicii la doar 4 ani și jumatate, Cipriana obţine laurea cum laudae mai întâi în muzicologie, iar apoi în clavecin, la Universitatea de Muzică din București (cu Ogneanca Lefterescu) și la Conservatorul din Vicenza (cu Patrizia Marisaldi). Este director artistic al ansamblului baroc Aliusmodum, iar în paralel are o susţinută activitate didactică la Roma, pe lângă cursuri de perfecţionare în Italia.

ana

Ana Covaser

A început să studieze vioara la vârsta de șase ani, construind, în timp, o experienţă impresionantă în domeniul muzical. La Roma colaborează cu Orchestra Giovanile dell'Accademia di S.Cecilia, cu Orchestra Cassa di Risparmio di Roma, cu Orchestra. "Nova Amadeus", l'Orchestra Italiana, l'Orchestra da camera "Anello musicale" și cu Asociaţia "Evento Musica".

violeta

Violeta Popescu

Jurnalist și documentarist Trăiește la Milano din 2004 unde a fondat Centrul Cultural Italo- Român pentru păstrarea identităţii culturale a românilor din Peninsulă și promovarea valorilor românești, asociaţie care se bucură de prestigiu din partea comunităţii locale.
A fondat Biblioteca româneascâ în Milano adresată deopotrivă copiilor și publicului român.

Registrul Comertului C.U.I: 33605866 ; ; Banca Transilvania, IBAN RO74BTRLRONCRT0265381401

Copyright 2015 ℗ Asociatia Exploring Culture. Toate drepturile rezervate